Jan baserritik2018-09-09T19:48:33+00:00

Esnekiak

Mahala Baserriko esne freskoarekin egiten dira jogurtak, gaztak, izozkiak eta postreak. Ehundura artisaua dutenak, benetako zaporearekin eta, batez ere, azidotasun baxuarekin, hartzidura prozesua bere momentuan burutzen baita, jogurt edo gazta garratzak ez izateko.

Produktuak ikusi
Mahala bodegoia esnekiak

Esnekiak

Mahala Baserriko esne freskoarekin egiten dira jogurtak, gaztak, izozkiak eta postreak. Ehundura artisaua dutenak, benetako zaporearekin eta, batez ere, azidotasun baxuarekin, hartzidura prozesua bere momentuan burutzen baita, jogurt edo gazta garratzak ez izateko.

Produktuak ikusi
Mahala bodegoia izozkiak

Izozkiak

Gure azken erronka izozkien elaborazioan murgiltzea izan da. Eguneko esnearekin egiten ditugu izozkiak eta aukera desberdinak ditugu guztion gozamenerako, bai zaporeetan baita neurrian ere. Zaporea eta kolorea gai puruekin lortzen dugu, lurrin edo koloratzailerik erabili gabe.

Produktuak ikusi
Mahala bodegoia izozkiak

Izozkiak

Gure azken erronka izozkien elaborazioan murgiltzea izan da. Eguneko esnearekin egiten ditugu izozkiak eta aukera desberdinak ditugu guztion gozamenerako, bai zaporeetan baita neurrian ere. Zaporea eta kolorea gai puruekin lortzen dugu, lurrin edo koloratzailerik erabili gabe.

Produktuak ikusi

Txerrikiak

Eguneko esnearekin gazta egiten da, gazta egitean soberan geratzen den gatzurarekin baserriko txerriak elikatzen dira, baserriko landan aske hazten diren txerriak. Hor dago lehengai onenak eta produktu ezin hobeak lortzearen sekretua.

Produktuak ikusi
Mahala bodegoia txerrikiak
Mahala bodegoia txerrikiak

Txerrikiak

Eguneko esnearekin gazta egiten da, gazta egitean soberan geratzen den gatzurarekin baserriko txerriak elikatzen dira, baserriko landan aske hazten diren txerriak. Hor dago lehengai onenak eta produktu ezin hobeak lortzearen sekretua.

Produktuak ikusi