Esnekiak
Mahala Baserriko esne freskoarekin egiten dira jogurtak, gaztak, izozkiak eta postreak. Ehundura artisaua dutenak, benetako zaporearekin eta, batez ere, azidotasun baxuarekin, hartzidura prozesua bere momentuan burutzen baita, jogurt edo gazta garratzak ez izateko.
Esnekiak
Mahala Baserriko esne freskoarekin egiten dira jogurtak, gaztak, izozkiak eta postreak. Ehundura artisaua dutenak, benetako zaporearekin eta, batez ere, azidotasun baxuarekin, hartzidura prozesua bere momentuan burutzen baita, jogurt edo gazta garratzak ez izateko.
Izozkiak
Gure azken erronka izozkien elaborazioan murgiltzea izan da. Eguneko esnearekin egiten ditugu izozkiak eta aukera desberdinak ditugu guztion gozamenerako, bai zaporeetan baita neurrian ere. Zaporea eta kolorea gai puruekin lortzen dugu, lurrin edo koloratzailerik erabili gabe.
Izozkiak
Gure azken erronka izozkien elaborazioan murgiltzea izan da. Eguneko esnearekin egiten ditugu izozkiak eta aukera desberdinak ditugu guztion gozamenerako, bai zaporeetan baita neurrian ere. Zaporea eta kolorea gai puruekin lortzen dugu, lurrin edo koloratzailerik erabili gabe.
Txerrikiak
Eguneko esnearekin gazta egiten da, gazta egitean soberan geratzen den gatzurarekin baserriko txerriak elikatzen dira, baserriko landan aske hazten diren txerriak. Hor dago lehengai onenak eta produktu ezin hobeak lortzearen sekretua.
Txerrikiak
Eguneko esnearekin gazta egiten da, gazta egitean soberan geratzen den gatzurarekin baserriko txerriak elikatzen dira, baserriko landan aske hazten diren txerriak. Hor dago lehengai onenak eta produktu ezin hobeak lortzearen sekretua.