Loratuko da sagardogintza
mahala2020-06-02T01:31:17+00:00Loratuko da sagardogintza - Jon Miranda Labaienek Tolosaldeko Ataria hedabidean idatzia. COVID-19aren krisiak sagardogileei ere eragin die. Bertan behera utzi [...]
Loratuko da sagardogintza - Jon Miranda Labaienek Tolosaldeko Ataria hedabidean idatzia. COVID-19aren krisiak sagardogileei ere eragin die. Bertan behera utzi [...]
[Sukaldean] Krema labean mamitua - Hemen duzue aste honetako errezeta. On egin! Osagaiak 10 arrautza gorringo 12 koilarakada azukre 200 [...]
Aiton-amonei entzuteko esan ziguten - Gure aiton-amonek dute "normaltasun berrirako" gakoa, entzun diezaiegun, dio Begoña Altunak, Uriola.eus hedabidetik jaso dugun [...]
[Sukaldean] txerri saiheskia labean errea baratxuri, perrexil eta ziapearekin - Hemen duzue aste honetako errezeta, Mahalako txerrikiekin gozatzekoa. On egin! Osagaiak [...]
Mongongo Dassança ximista eta Laborarien abissua - Historiak erakutsi digu, Euskal Herrian gaztelania izan zela nagusi goi-mailako produkzioaren ekoizpenean gerraurretik. [...]
Antxoa eta gazta ogitartekoa - Hemen duzue aste honetako errezeta, Mahalako gaztarekin gozatzekoa. On egin! Osagaiak Opil eder bat, bitan [...]
Mahalen eta mundua (VI) – Mahalen eta mundua komikiaren 6.atala dakarkizugu; Mahalen maitagarriaren beste abentura bat Koronabirusaren garaiotan. Zaindu [...]
Jokin Arrospide: «Nekazaritzarekin hanka sartze historikoak egin dira» Mahalako arduradun Jokin Arrospide elkarrizketatu du Eneritz Maiz Etxarrik Baserritik irratsaioan, eta [...]
Joseba Aurkenerenaren eskutik eta Zuzeu.eus ataritik jasoa, Zuberoako ohitura ezezagun samar bat dakargu: Denon gogoan dira zuberotarrek urtero egiten dituzten [...]
Mahalen eta mundua (V) – Mahalen eta mundua komikiaren 5.atala dakarkizugu oraingoan; Mahalen maitagarriaren Gabon inguruko abentura bat. Urte [...]