Mahalak, 25 urte ausardiaz
mahala2021-02-23T12:40:49+00:00Mahalak, 25 urte ausardiaz - Aurten 25. urte betetzen ditu Mahalak, eta Jokin Arrospide baserritarrak hausnarketa egiteko baliatu nahi izan [...]
Mahalak, 25 urte ausardiaz - Aurten 25. urte betetzen ditu Mahalak, eta Jokin Arrospide baserritarrak hausnarketa egiteko baliatu nahi izan [...]
Txoriak zain ditugunean - Gaur, urtarrilak 17, aspaldiko ohitura bat ekarri digu gogora Felix Mugurutzak, Deia egunkarian duen blogean. Gaurko [...]
Erdi aroko baserriak: galdutako lokarria - Hodei Aurrekoetxea gazte erandioarrak "Erdi aroko baserriak: galdutako lokarria" izeneko sarrera idatzi du Zuzeu [...]
[Sukaldean] Txokolate beroa - Negu betean, mendi tontorrak elurturik eta giroa hotz dagoela-eta, berotu gaitezen. On egin! . Osagaiak Litro [...]
Urte bukaerako euskal ohiturak - Gaur, badirudi Urtats edo Urte Zaharreko besta opatzeko erdal ohiturak bete behar ditugula: hamabi kanpaikaden [...]
[Sukaldean] Barraskiloak tomatearekin - Urte sasio honetan jaten direla (edo zirela)-eta, errezeta aproposa delakoan. On egin! Osagaiak 120 barraskilo egosi [...]
Irene Caminos (Tolosa, 1998) Trial kirolariarekin egon gara hitz egiten, bere mallotean ikus dezakezuenez, babesleetako bat baitu Mahala. Gehiago ezagutzeko [...]
Mahala, Tolosaldeko triatloi taldearen bidelagun - Uda hasieran bisita berezia izan dugu Mahalan, Tolosaldeko Triatloi taldearena. Bisita berezia, diogu, badirelako [...]
Denbora igaro da Alai Zubimendiren esku finetik Mahalen aurkeztu genizuenetik. Geroztik gure txekortxoak sei istorio bizi izan ditu, azkena konfinamendu garaietan, orain gutxi [...]
[Sukaldean] Arrozesne garbia - Hemen duzue aste honetako errezeta. On egin! Osagaiak Litro bat esne Pote bat esne lurrindua (ez da [...]